Nederlandse Public Health proefschriftprijs

  • 24 januari 2020
  • M&G Jeugdverpleegkundigen

Traditiegetrouw wordt tijdens het Nederlands Congres Volksgezondheid de Nederlandse Public Health proefschriftprijs uitgereikt. De prijs wordt georganiseerd met medewerking van de Nederlandse hoogleraren op het terrein van de public health, prof. dr. Menno Reijneveld, prof. dr. Dike van de Mheen en prof. dr. Cordula Wagner. Dit jaar vindt het congres (en dus ook de uitreiking van de prijs) plaats op woensdag 8 april in congrescentrum 1931 te Den Bosch. Het NCVGZ nodigt van harte uit kandidaten aan te dragen voor de PH Proefschriftprijs!

De prijs wordt toegekend aan een beginnend onderzoeker die zich op bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt bij de wetenschappelijke bestudering van een maatschappelijk probleem, waardoor (op den duur) een bijdrage wordt geleverd aan verbetering van de gezondheidstoestand van de Nederlandse bevolking dan wel specifieke groepen daarbinnen, of aan verbetering van de structuur en het functioneren van (onderdelen van) de Nederlandse gezondheidszorg.

Inzenden kan tot uiterlijk 1 maart 2020, naar NCVGZ – p/a deCongresbalie, t.a.v. de voorzitter van de jury PH Proefschriftprijs prof. dr. Menno Reijneveld.Bredaseweg 108a, sectie 6, 4902 NS Oosterhout.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)