Nederland heeft 16 jeugdverpleegkundige ambassadeurs

  • 31 januari 2018
  • Nieuwsbericht
  • Maatschappij & Gezondheid

<strong>Op vrijdag, 26 januari ontvingen 16 Jeugdverpleegkundigen afkomstig uit alle delen van het land hun ambassadeurs certificaat uit handen van de directeur Publieke Gezondheid van VWS, Ciska Scheidel.

Ciska is enthousiast over de rol van de jeugdverpleegkundige ambassadeurs als schakel in de verbinding van de jeugdgezondheidszorg met de complexe wereld van het lokale jeugdveld.

Wil je ook ambassadeur worden, maar weet je niet precies wat het inhoud? Kijk dan naar de vlog waarin alle 16 ambassadeurs zelf aan het woord zijn over wat ze gedaan en geleerd hebben in het traject:

Nieuw traject

In april start er een nieuw traject. Heb je vragen of wil je je aanmelden voor het traject of voor de informatiebijeenkomst op maandag 5 maart van 17.30 tot 19.30 uur bij V&VN? Stuur een mail naar: ambassadeurs.jeugd-ogz@venvn.nl.

Reageren is niet meer mogelijk

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)