Met de complimenten van ChatGPT

  • 6 juli 2023
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Patricia Maatman

Ambassadeur jeugdverpleegkundige Maatschappij en Gezondheid Patricia Maatman typte bij ChatGPT ‘jeugdverpleegkundige’ in en zag bijzonder mooie woorden van ChatGTP. Te mooi om niet te delen, dus bij deze voor alle #JGZ-ers....

ChatGPT: "Na het consult voelde de moeder zich opgelucht en had ze weer vertrouwen in haar capaciteiten als ouder. Ze bedankte de jeugdverpleegkundige voor haar professionaliteit en meerwaarde. Ze realiseerde zich dat de jeugdverpleegkundige niet alleen medische expertise had, maar ook een uniek vermogen om ouders te ondersteunen en gerust te stellen.”

ChatGPT: "Tot slot wil ik graag mijn waardering uitspreken voor de toegewijde professionals in de jeugdgezondheidszorg. Zij staan klaar om te zorgen voor de gezondheid en het welzijn van onze jeugd, en hun inzet is van onschatbare waarde. Laten we hun werk erkennen en ondersteunen, zodat zij hun belangrijke taak kunnen blijven vervullen."

ChatGPT: "Laten we samenwerken om jeugdgezondheidszorg hoog op de agenda te houden. Door te investeren in preventie, gezondheidspromotie en ondersteuning, kunnen we de gezondheid en het welzijn van onze jeugd verbeteren en hen een gezonde toekomst bieden."

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)