Leidraad "Suïcidepreventie Jongeren: Een Netwerkbrede Werkwijze

  • 29 mei 2024
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Suicidepreventie (1)

Om de zorg, hulp en ondersteuning voor jongeren die worstelen met suïcidaliteit te optimaliseren, is een gezamenlijke inspanning van het volledige jeugddomein vereist. De leidraad "Suïcidepreventie Jongeren: Een Netwerkbrede Werkwijze" biedt praktische richtlijnen voor een gezamenlijke aanpak. De leidraad is gebaseerd op bestaande richtlijnen, aangevuld met aanvullende kennis en inzichten. De leidraad biedt praktische richtlijnen voor een gezamenlijke aanpak binnen het jeugddomein, gericht op uniforme communicatie en gedeelde uitgangspunten.
Met deze leidraad kunnen significante stappen gezet worden in het verbeteren van de zorg voor jongeren met suïcidaliteit problematiek. Een netwerkaanpak is daarbij essentieel.
Lees ook >>>

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)