Hocuspocus motivatie ambassadeurstraject

  • 22 mei 2023
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Hocuspocus

Ambassadeur jeugdverpleegkundige Patricia Maatman op LinkedIn: “Iedere jeugdverpleegkundige kent die momenten. Ze kriebelen of irriteren. Van die momenten waar jeugdverpleegkundigen NIET werden genoemd. Of waar de stoel van jeugdverpleegkundige aan tafel NIET bezet was. Schrijf die momenten op: intern, extern, lokaal, landelijk, in rapporten, de krant, social media, in netwerkbijeenkomsten etc etc. Waar had jij een bijdrage willen en kunnen leveren door je ervaring/kennis/kunde vanuit je berg aan praktijkervaringen? Waar wil jij voortaan niet meer vergeten, maar juist uitgenodigd worden? En hocuspocus, daar is je motivatie om a.s. september te starten met het ambassadeurstraject jeugdverpleegkundigen.

Christel Spierings, jgzambassadeurcspierings@gmail.com, kan je er nog veel meer over vertellen en de informatie van de voorlichtingsavond met je delen!”

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)