‘Gezond leven? Check het even!’ erkend als goed onderbouwde interventie

  • 1 juli 2024
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Gezondleven

Het gezondheidsonderzoek 'Gezond Leven? Check het Even!' is officieel erkend als een goed onderbouwde interventie en opgenomen in de databank erkende interventies van het Nederlands Jeugd Instituut.
Databank Effectieve jeugdinterventies | Nederlands Jeugdinstituut >>>

Dit is een grote stap in het effectief ondersteunen van jongeren op een leeftijd vol onzekerheden, vragen en uitdagingen. ‘Gezond leven? Check het even!’ draagt bij aan een betere gezondheid van jongeren. Het onderzoek werd in de GGD-regio Gelderland-Midden samen met jongeren ontwikkeld en wordt inmiddels door meerdere JGZ organisaties gebruikt. Het bestaat uit een digitale vragenlijst plus persoonlijke online gezondheidsinformatie op maat en toegang tot chat en/of face-to-face gesprek met de jeugdgezondheidszorg.

Meer informatie: Gezond Leven? Check 't Even! >>>
Introductievideo voor leerlingen bekijken? Bovenbouw: VMBO Gezond leven Check het even! >>>

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)