Gezocht: Samenwerkende Beroepsverenigingen Jeugd

  • 26 september 2023
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Margreet En Betty

V&VN vakgroep jeugdverpleegkundigen M&G zoekt twee leden met interesse voor de Samenwerkende Beroepsverenigingen Jeugd (SBO), die te zijner tijd de activiteiten van Betty Bakker en Margreet Verdel over kunnen nemen. Je werkt met alle beroepsverenigingen uit de jeugdsector samen aan de Hervormingsagenda, je zorgt ervoor preventie en samenwerken met de JGZ binnen het sociaal domein hoog op de agenda te houden en afschalen naar de JGZ waar mogelijk te stimuleren. Je vergadert eens per 6-8 weken. Extra activiteiten die je eventueel gaat uitvoeren worden vergoed.

Betty Bakker Betty.bakker@adviezorg.nl en Margreet Verdel margreetverdel@hotmail.com informeren je graag verder als je interesse hebt.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)