Gezocht: jongeren voor onderzoek naar luistergedrag

  • 23 maart 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen

Veiligheid.nl is op zoek naar jongeren voor een onderzoek naar hun luistergedrag. VolumeTracker-voert het uit samen met het Erasmus MC. Met een gevalideerde vragenlijst wordt het risico op gehoorschade in kaart gebracht. Middelbare scholieren moeten (via de VolumeTracker-app) 5 weken hun luistergedrag invullen. De proefdeelnemers waren positief over het gebruik van de app en vonden het niet veel moeite om wekelijks de vragenlijsten in te vullen. Veiligheid.nl is op zoek naar meer jongeren die deel willen nemen aan dit onderzoek naar hun luistergedrag. Door de pandemie is het lastig hen hiervoor te bereiken en enthousiasmeren. Kun jij, als Jeugdverpleegkundige, wellicht helpen om het onderzoek onder de aandacht te brengen bij middelbare scholieren (13 t/m 17 jaar)? 

Meer informatie over het onderzoek vind je via de website: Doe mee met het VolumeTracker onderzoek (veiligheid.nl), of via bijgevoegde informatiebrief. Hierbij de flyer voor deelnemers.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)