Eindejaar boodschap van Annemieke Goudkuil

  • 16 december 2021
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Foto Annemieke Goudkuil, Bij Gezicht V&VN Jeugdverpleegkundigen

Als voorzitter van V&VN vakgroep jeugdverpleegkundige wil ik je bedanken voor je gepassioneerde inzet in het afgelopen jaar. Je ziet de noden bij kinderen, jongeren en ouders en wil je hen bieden wat je kan. Je hebt daarvoor wellicht nieuwe (online) technieken aangeleerd, maar soms zucht je onder de maatregelingen die de juiste zorg in jouw ogen nu even niet mogelijk maken. Je leeft ook in het besef dat er waarschijnlijk kinderen, jongeren en ouders zijn, die je nu niet kan bereiken. Maar voor veel ouders, kinderen en jongeren was je een steunende factor en je weet als geen ander dat deze preventie levens-veranderend kan zijn.

Door de corona pandemie krijgt ook onze omgeving steeds meer zicht op het belang van preventie. Pak de kansen die je ziet! Vertel het verhaal wat jij betekent voor die persoon en dat gezin. Zodat preventie geen abstract woord blijft maar een gezicht wordt en het verhaal zich verder doorvertelt.

Ook het afgelopen jaar heeft V&VN vakgroep jeugdverpleegkundigen zich ingezet voor ons vak. De derde ambassadeursgroep is afgerond en er staan voortdurend professionals klaar om V&VN jeugd te vertegenwoordigen. We denken graag mee met alle thema’s die ons aangaan en laten ons zo nodig uitnodigen waar we gemist worden. Wil je je ook graag inzetten in je vak buiten de spreekkamer, op plekken waar dingen worden gecreëerd? Twijfel niet maar schuif een keer online aan op de 2e donderdag van de maand om 19:00 om te onderzoeken of het bij je past of meld je aan voor het vierde ambassadeurstraject.

Ik wens je hele fijne feestdagen toe in goede gezondheid. En een goed 2022 voor jou, de mensen om je heen en tijdens je werk, zodat ook ouders, kinderen en jongeren een beter 2022 krijgen.

Annemieke Goudkuil, Voorzitter V&VN vakgroep jeugdverpleegkundigen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)