E-learning over smaakontwikkeling en eetgedrag kinderen

  • 11 maart 2019
  • Nieuwsbericht
  • Maatschappij & Gezondheid
Kind Pakt Aardbei

<strong>Het FrieslandCampina Institute heeft, special voor jeugdverpleegkundigen en jeugdartsen, een E-learning over smaakontwikkeling onder de naam: ‘Jong geleerd is oud gedaan - Smaakontwikkeling en aanleren eetgedrag bij kinderen’.

In de E-learning leer je meer over smaakontwikkeling bij kinderen, goede voeding voor kinderen, hoe om te gaan met moeilijke eters en de rol van de ouder.

In de E-learning leer je meer over smaakontwikkeling bij kinderen, goede voeding voor kinderen, hoe om te gaan met moeilijke eters en de rol van de ouder.

Praktisch

Doelgroep:
(Kinder)diëtisten, jeugdverpleegkundigen en jeugdartsen (jeugdarts KNMG / arts Maatschappij en Gezondheid, profiel Jeugdgezondheidszorg)

Accreditatie:
Geaccrediteerd voor diëtisten en jeugdverpleegkundigen met 5 punten en voor jeugdartsen met 1 punt

Kosten:
Deze E-learning wordt kosteloos aangeboden door het FrieslandCampina Institute.

Ga naar de pagina e-learning

Reageren is niet meer mogelijk

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)