Corona informatie voor ouders

  • 23 april 2020
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Huis Met Gezin

Het ministerie van VWS heeft het Nederlands Jeugdinstituut gevraagd kinderen, jongeren, ouders en professionals te voorzien van betrouwbare antwoorden op hun vragen over de gevolgen van de maatregelen tegen het coronavirus. Het NJi werkt daarbij samen met andere organisaties om elkaars kennis en communicatiekanalen te benutten om te achterhalen welke vragen en problemen er leven. Op de website van het NJi is een themapagina ingericht met daarop informatie voor kinderen, ouders en jeugdprofessionals. Deze themapagina is hier te bereiken. 

Het NJi houdt haar website dagelijks up to date en breidt deze steeds uit. De themapagina voor professionals is ook zinvol voor jeugdverpleegkundigen, er staat o.a. informatie over digitale zorg op afstand, afwegingen bij face-to-face contact, omgangsregeling gescheiden ouders, vragen over het testbeleid en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)