Bevlogen verhalen van jeugdverpleegkundigen

  • 23 april 2020
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Foto Boek Groot Groeien

Verhalen blijven mensen bij en geven ervaringen een betekenis. Het boek “Gezond Groot Groeien, Bevlogen verhalen van jeugdverpleegkundigen, Toen, nu, straks” van Jacqueline de Vries, Margot Kobussen en Willy Brink laat zien wat jeugdverpleegkundigen beweegt bij de uitoefening van hun hun beroep. De verhalen beschrijven de betrokkenheid, bevlogenheid en passie en de afwisseling en diversiteit van het beroep van jeugdverpleegkundigen. Eveliene Dera en Rienke Bannink bespreken het boek in het Tijdschrift JGZ van april 2020.

Het boek Gezond Groot Groeien is te koop. Bestellen kan door overmaken van €18,95 op NL03 TRIO 0379543621 t.n.v. J. de Vries, onder vermelding van het adres waar het boek naar toegestuurd kan worden. Met de inkomsten proberen de auteurs een deel van de gemaakte kosten te dekken.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)