Ambassadeurs geslaagd

  • 27 juni 2021
  • Nieuwsbericht
Afbeelding1

Op vrijdag 4 juni ontvingen de ambassadeurs jeugdverpleegkundigen en OGZ verpleegkundigen eindelijk hun certificaat. Vanwege corona liep hun leertraject van 2019-2021. Tijdens een digitale bijeenkomst sprak de voorzitter van V&VN, Bianca Buurman, met de ambassadeurs over zichtbaarheid en verpleegkundige leiderschap. Directeur Publieke Gezondheid van VWS, Ciska Scheidel, memoreerde dat ze eerder de certificaten persoonlijk uitgedeeld had en dat ze dat nu ook graag persoonlijk gedaan zou hebben. Veel ambassadeurs van de eerste groep volgt ze nog steeds via social media en zo blijft ze op de hoogte van wat er speelt in de praktijk. Voor de nieuwe ambassadeurs heeft ze de uitnodiging: ga mij volgen, dan volg ik jou ook terug. Daarna spraken Tineke PaquƩ en Jacqueline de Vries de ambassadeurs persoonlijk toe.

De nieuwe ambassadeurs zijn met de klok mee: Sandra van Gemert , Ietske de Bray, Joska van Asperen, Cynthia van Miltenburg, Kim Wijntjes, Anja Oude Lansink, Dorrit Verzeijl, Marjolein de Gooijer, Miranda van der Bruggen, Cynthia de Koning, Janine Carels, Therese van Kemenade, Geraldine ter Linde (OGZ), Emily Miesen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)