Opleiding Kind naar Gezond Gewicht (KNGG)

  • 11 juni 2024
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Kngg

Met de aanpak Kind naar Gezonder Gewicht (KNGG) richt JOGG zich specifiek op passende ondersteuning en zorg voor kinderen met overgewicht of obesitas. Bij kinderen met overgewicht, en de gezinnen waarin zij opgroeien, staan vaak onderliggende problemen een gezonde leefstijl in de weg.

Netwerkbijeenkomst Kind naar Gezond Gewicht (KNGG)
Het NCJ organiseert op 11 juni 2024 in de ochtend een online netwerkbijeenkomst voor centrale zorgverleners KNGG. De inhoud stemt het NCJ graag af op de behoeften en is daarom op zoek naar centrale zorgverleners die willen meedenken over de invulling van de bijeenkomst.
Wil jij graag bijdragen aan deze bijeenkomsten? Laat dit dan vóór 21 maart weten door te mailen naar kngg@ncj.nl.
Je kunt je ook alvast aanmelden voor de 1e online ochtend bijeenkomst op 11 juni via deze link >>>.
Hier vind je alle informatie over Kind Naar Gezond Gewicht >>>

Opleiding Kind naar Gezond Gewicht (KNGG)
De NSPOH verzorgt de opleiding KNGG. Tijdens de opleiding centrale zorgverlener ga je verkennen welke rol als centrale zorgverlener goed bij je past en hoe je op passende wijze ondersteuning en zorg kan bieden voor kinderen met overgewicht of obesitas. De opleiding bestaat uit 5 dagen verspreid over 7 maanden en wordt verzorgd door de NSPOH.
Zie Opleiding centrale zorgverlener - NSPOH >>>

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)