Wat doe jij aan duurzame inzetbaarheid en werkplezier? (Uitgesteld)

  • 29 januari 2020
  • Nieuwsbericht
  • Intensive Care
IC Congres April2020

Uitgesteld

Gezien de landelijke ontwikkelingen rondom COVID-19 (het coronavirus), moet wij u helaas mededelen, dat het symposium voor IC-Hoofden en IC -verpleegkundigen op donderdag 2 april wordt uitgesteld. Dit conform het advies van V&VN en verschillende ziekenhuizen. Daarnaast voelen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om de verspreiding van dit virus zoveel mogelijk tegen te gaan. 

Wij hopen binnenkort met een nieuwe datum te komen. Het symposium zal in het najaar plaatsvinden. We vertrouwen erop dat we u met dit bericht voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

Mede namens het bestuur van V&VN-IC,

De organisatie

Op 2 april 2020 organiseren we in Utrecht het eerste V&VN-IC congres!  Het thema is duurzame inzetbaarheid en werkplezier. Er komen verschillende onderwerpen voorbij van voornamelijk verpleegkundige sprekers die het zullen hebben over o.a.: hoe ga je om met werkstress, de invloed van nachtdiensten, muziektherapie en het verhogen van je werkgeluk.

Wij geven je nieuwe ideeën en tools om direct mee te nemen naar je eigen werkplek. Samen maken we het werken op de intensive care nog een beetje mooier! En het leukste van alles? Voor V&VN-IC leden is de eerste editie van het congres gratis! Dus geef je snel op want het aantal plaatsen is beperkt.

Gelijktijdig met het V&VN-IC congres wordt de jaarlijkse LHIC-themadag ( Landelijke Hoofden Intensive Care) georganiseerd. Het thema is duurzame inzetbaarheid en werkplezier. Er wordt gezamenlijk gestart met het V&VN-IC congres waarna er twee afzonderlijke programma's draaien. Het beloofd net als voorgaande jaren weer een interessant programma te worden!

Je kunt je hier inschrijven!

Binnenkort staat het (voorlopige) programma op de website. We hopen je te zien op 2 april!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)