Vertegenwoordig jij jouw IC?

  • 21 december 2021
  • Intensive Care
1

V&VN IC heeft verpleegkundig zeggenschap en verbinding met de leden hoog in het vaandel staan. Om die reden zijn wij een jaar geleden begonnen met het oprichten van het Landelijk Netwerk Intensive Care verpleegkundigen (LNICV).  Het doel was input verzamelen vanuit het verpleegkundig perspectief over de situatie op de Nederlandse Intensive Care's. Inmiddels is het LNICV uitgegroeid tot een belangrijke samenwerkingspartner van V&VN IC.

Het LNICV heeft de ambitie zich door te ontwikkelen tot een landelijk dekkend netwerk binnen alle ROAZ-regio’s. Op dit moment zijn alle regio's zijn gedekt, maar daarmee zijn wij er nog niet. Graag willen wij vanuit ieder ziekenhuis een vertegenwoordiger. Naast het eerder gestelde doel hebben we met elkaar thema's ontwikkeld waar we de aankomende jaren als IC verpleegkundigen mee aan de slag willen.

Ben jij IC verpleegkundige en nieuwsgierig geworden wat jij voor het LNICV zou kunnen betekenen? Klik dan hieronder voor de brief met verdere informatie.

Link naar de brief

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)