Uitnodiging deelname studie patiënt- en familiegerichte zorg op de IC

  • 30 januari 2024
  • Nieuwsbericht
  • Intensive Care
Screenshot 2024 01 30 At 16.14.56

Beste collega IC verpleegkundige,

Een opname op een IC is een ingrijpende gebeurtenis voor de patiënt en familie. Patiënt- en familiegerichte zorg (PFGZ) is respectvolle zorg, afgestemd op de wensen en behoeften van de patiënt en familie. Hier is wereldwijd steeds meer aandacht voor.  

We weten niet in welke mate interventies passende bij PFGZ, op dit moment worden toegepast in de Nederlandse dagelijkse IC praktijk. Om daar meer zicht op te krijgen hebben we jouw hulp nodig!  

Ben je (langer dan 1 jaar in opleiding tot) IC verpleegkundige, dan vragen we je een korte vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst kan tussentijds niet worden opgeslagen, en moet daarom in een keer worden afgerond. Het invullen van de vragenlijst duurt 15-20 minuten.
Link naar de vragenlijst

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)