Succesvolle Themadag LHIC en LNICV

  • 24 november 2023
  • Nieuwsbericht
  • Intensive Care
Themadag LHIC LNICV

Samen met het LHIC hebben wij een inspirerende netwerkdag georganiseerd. Van de toekomst van verpleegkundige teams, toekomst bestendige Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn, optimalisatie van roostering en inzet van verpleegkundigen, de zorgkosten in Nederland en Derde Generatie ACT. 

Een hartelijk dank aan alle sprekers die deze dag tot een waar succes hebben gemaakt! Tim Sturmans, Maurice Heck, Iepie Plagge, Paul Poortvliet, Margo van Mol, Karin Cornelissen, Lea Duijvenbode, Henk-Jan Messchendorp, Franck Asselman, Aline Kruit, Renze Jongstra, Dick Streefkerk, Jo van Bussel, Joke Dieperink, Beanca de Jong 

Samen zetten we stappen richting toekomstbestendige zorg. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze verrijkende dag.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)