Kom jij het landelijk bestuur van V&VN IC versterken?

  • 26 november 2021
  • Intensive Care
Network Employees Teambuilding Teamwork Collaboration Cooperation System Organization Hiring T20 Omnx2e

Het landelijk bestuur van de afdeling IC van V&VN (V&VN IC) is op zoek naar een IC-verpleegkundige die op een IC (volwassen of NICU) werkt, en die zich naast zijn/haar huidige baan op vrijwillige basis wil inzetten voor het beroep en landelijk de collega’s wil vertegenwoordigen. Als bestuurslid van V&VN IC ben je in de komende jaren samen met ons één van de voorvrouwen -of mannen van onze beroepsgroep.

Het bestuur van de afdeling V&VN Intensive Care wil de thuisbasis vormen en een ontmoetingsplaats zijn voor alle IC professionals in Nederland en daarbuiten. Wij streven ernaar dat zoveel mogelijk kennis, kunde en ideeën worden gedeeld. We willen weten waar behoefte aan is en hoe we het beste onze achterban kunnen bereiken en betrekken.

De bestuursleden van V&VN IC zetten zich, naast hun reguliere baan op of nabij de intensive care, in om ons vak zo goed mogelijk te ontwikkelen en profileren. We volgen de actuele ontwikkelingen in de zorg zowel inhoudelijk als organisatorisch, en hebben de laatste jaren meegewerkt aan wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen en standaarden, om bij te dragen aan kwaliteitsborging (bijvoorbeeld bij thema’s als decubitus, sepsis, donatiezorg en delier) en aan een nieuw beroepsprofiel. V&VN IC wil zichtbaar en toegankelijk zijn.

Het bestuur van V&VN IC bestaat momenteel uit acht personen, die ieder een eigen aandachtsgebied hebben, waaronder opleiding, wetenschap en nationale/internationale samenwerking. Samen met onze adviseur van het landelijk bureau van V&VN werken wij aan ons jaarplan en daarmee aan zeggenschap, positie en toekomst van de IC verpleegkundigen in Nederland. Klik voor de volledige vacature op deze link.

Als je belangstelling hebt, ontvangen wij graag uiterlijk 15 December a.s. je motivatie en CV. Je kunt dit sturen naar ic@venvn.nl. Mocht je nog verdere vragen of onzekerheden hebben, dan kun je hierover contact op nemen met Paul Rood, vicevoorzitter V&VN IC: p.rood@venvn.nl.

Reageer op de vacature

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)

Gerelateerd