Bestuur V&VN IC zoekt versterking

  • 13 november 2023
  • Nieuwsbericht
  • Intensive Care
Screenshot 2023 11 13 At 10.23.25
Het landelijk bestuur van de afdeling IC van V&VN (V&VN IC) is op zoek naar een IC-verpleegkundige die op een IC (volwassen of NICU) werkt en die zich naast zijn/haar huidige baan op vrijwillige basis willen inzetten voor hun beroep en de landelijke collega’s willen vertegenwoordigen. Als bestuurslid van V&VN IC ben je in de komende jaren samen met ons één van de voorvrouwen -of mannen van onze beroepsgroep. Interesse?

Het bestuur van de afdeling V&VN Intensive Care wil de thuisbasis vormen en een ontmoetingsplaats zijn voor alle IC professionals in Nederland en daarbuiten. Wij streven ernaar dat zoveel mogelijk kennis, kunde en ideeën worden gedeeld. We willen weten waar behoefte aan is en hoe we het beste onze achterban kunnen bereiken en betrekken.

De bestuursleden van V&VN IC zetten zich, naast hun reguliere baan op of nabij de intensive care, in om ons vak zo goed mogelijk te ontwikkelen en profileren. We volgen de actuele ontwikkelingen in de zorg zowel inhoudelijk als organisatorisch, en hebben de laatste jaren meegewerkt aan wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen en standaarden, om bij te dragen aan kwaliteitsborging (bijvoorbeeld bij thema’s als decubitus, sepsis, donatiezorg en delier) en aan een nieuw beroepsprofiel. V&VN IC wil zichtbaar en toegankelijk zijn.

Ben jij geïnteresseerd klik dan hier voor de volledige vacature!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)