Ben jij betrokken bij V&VN-IC?!

  • 14 februari 2021
  • Intensive Care
Communication Gossip Rumors Spreading Exchange Social Influence Unity Infection Reaction Public T20 Kl9rer

V&VN-IC is een hele actieve afdeling van V&VN. Regelmatig komt onze voorzitter Rowan in de media en probeert ze onze beroepsgroep zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Om dit te kunnen doen, wil het bestuur zo goed mogelijk in contact staan met haar leden. Wij proberen hun te bereiken met de laatste nieuwtjes en als daar aanleiding toe bestaat houden we een peiling onder de leden om hun mening te horen. Het gebeurt echter met regelmaat dat wij horen van IC-collega’s die onze berichten niet hebben gelezen of geen nieuwsbrief van het bestuur van V&VN-IC hebben ontvangen. Geldt dit ook voor jou? Dan komt dit waarschijnlijk doordat je wél lid bent van V&VN, maar niet van de IC-afdeling. Dit kun je zelf eenvoudig aanpassen.

Ga naar de website van V&VN (www.venvn.nl) en log in op ‘Mijn V&VN’. Hier kun je kijken bij ‘Mijn lidmaatschappen’ van welke afdelingen je lid bent. Deze staat onder je basislidmaatschap vermeld. Staat hier niet ‘V&VN Intensive Care’ bij, dan ben je geen lid van de afdeling IC en ontvang je ook geen nieuwsbrief en andere mailing van de afdeling en het bestuur. Dit kun je aanpassen door op de knop ‘Afdelingslidmaatschap toevoegen’ te klikken en de afdeling Intensive Care te selecteren. Het lidmaatschap van de afdeling Intensive Care kost € 40,50 per jaar. Zodra je bent toegevoegd aan de afdeling, worden je gegevens bekend bij V&VN-IC.

Ben je wel lid van de afdeling Intensive Care? Controleer dan onder het kopje ‘Mijn nieuwsbrieven’ of je aangemeld bent voor de nieuwsbrief van V&VN-IC. Dit geldt ook als je je net hebt aangemeld bij de afdeling Intensive Care.

Succes en bedankt voor je betrokkenheid.

Het bestuur

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)