Acute Zorg versterkt de samenwerking binnen V&VN

  • 18 november 2020
  • Intensive Care
Photo 1571772996211 2F02c9727629

De afdelingen Acute Zorg bij V&VN: Intensive Care, Medium Care, Ambulancezorg en Militaire Zorg werken jaren naar tevredenheid samen in de Vakcommissie Acute Zorg. We hebben daarin al mooie stappen gezet zoals de samenwerking ten aanzien van de Houtskoolschets Acute Zorg.

In de komende 2 jaar gaan wij met elkaar een volgende stap zetten: We gaan binnen de pilot “Cluster Acute Zorg” verkennen of wij méér samen kunnen gaan besturen en meer activiteiten gezamenlijk kunnen gaan oppakken, zoals bij voorbeeld het organiseren van scholing. Wij denken vooral van elkaar te kunnen leren in de volle breedte van de acute zorg, elkaar bestuurlijk te kunnen versterken en voor een brede doelgroep toegankelijk te worden,  dus ook voor de leden van V&VN met een SEH-,  CCU, High Care en AOA - achtergrond.

De afdelingen zoals jij die kent als lid veranderen voorlopig niet. Wij blijven zichtbaar en al onze activiteiten blijven bestaan. Vanaf nu zullen we jullie regelmatig op de hoogte houden en betrekken bij de activiteiten van de pilot V&VN Cluster Acute Zorg.

Voor vragen kun je terecht bij je voorzitter of bij de contactpersoon.

Vriendelijke groet,

Stephanie Kaalberg, voorzitter Vakcommissie Acute Zorg: s.kaalberg@radboudumc.nl

Jan Hoefnagel, voorzitter V&VN Ambulancezorg: voorzitter.ambulancezorg@venvn.nl

Mirjam Zürlohe, voorzitter V&VN Medium Care: m.zürlohe@amsterdamumc.nl

Rick Ravensburg, voorzitter V&VN Militaire Verpleegkunde en Verzorging:  HJ.Ravensburg@mindef.nl

Rowan Marijnissen, voorzitter V&VN Intensive Care: voorzitter.ic@venvn.nl

Nellie Kolk, contactpersoon afdelingen en cluster n.kolk@venvn.nl

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)