Werken in de GGZ betekent werken met andere disciplines. Om de kennis en kunde up-to-date te houden werkt de afdeling GGZ Verpleegkunde samen met andere afdelingen, onder andere in de vakcommissie GGZ. In de vakcommissie werken we samen met de afdelingen Consultatieve Psychiatrie, Militaire Verpleegkunde en Verzorging, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen en Verpleegkundig Specialisten.

We denken hierin mee met onder andere richtlijnontwikkeling, actuele zaken zoals de Wet Verplichte GGZ en de wet BIG II, en verbetering van de kwaliteit van zorg in het algemeen. De vakcommissie GGZ vertegenwoordigd V&VN in AKWA (Alliantie Kwaliteit in de geestelijke gezondheidszorg). Op de website van AKWA vind je de zorgstandaarden en generieke modules die in de GGZ van toepassing zijn.

Voor meer informatie over de samenwerking in de vakcommissie GGZ kun je contact met ons opnemen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)