Bestuur

Het bestuur van GGZ Verpleegkunde bestaat op het moment uit vier leden, het dagelijks bestuur (voorzitter, penningmeester en secretaris) zowel een aspirant bestuurslid. Hieronder vind je meer informatie over de leden van het afdelingsbestuur.

Bestuur: Christian Klijs

Christian Klijs

Christian Klijs (voorzitter) is lid van het bestuur van V&VN GGZ Verpleegkunde sinds februari 2016. Hij werkt als verpleegkundig specialist GGZ  het Parkhuis in Dordrecht en hij is coördinator Nederlands Kenniscentrum Oudere Psychiatrie van het Trimbos-instituut.

Bestuur: Geert Caminada

Geert Caminada

Geert Caminada (secretaris) is lid van het bestuur van V&VN GGZ Verpleegkunde sinds februari 2016. Hij werkt als verpleegkundig specialist GGZ in het ambulante veld bij Memphys GGZ in Zuid Holland en Zeeland.

Bestuur: Florian Lüthi

Florian Lüthi

Florian Lüthi (penningmeester) is lid van het bestuur van V&VN GGZ Verpleegkunde sinds februari 2020. Daarvoor was hij sinds mei 2019 aspirant bestuurslid. Hij is opgeleid tot verpleegkundige in Zwitserland en werkt als verpleegkundige in opleiding tot specialist (VIOS) bij de polikliniek autisme en ADHD van GGZ inGeest in Amsterdam en als lid van de verpleegkundige adviesraad van GGZ inGeest.

Esther Lagemaat

Esther Lagemaat (bestuurslid/penninmeester)

Angelina van Oosterhout

Angelina van Oosterhout (aspirant bestuurslid/webmaster/penningmeester)

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)