Webinar 'Herstel ondersteunende zorg in verpleegkundig perspectief'

  • 17 april 2023
  • Nieuwsbericht
  • GGZ Verpleegkunde
Laptop Online

Op maandagavond 24 april 2023 houden we een webinar ‘Herstel ondersteunende zorg in de GGZ’. Herstel ondersteunende zorg is immers iets waar vrijwel ieder van onze beroepsgroep mee te maken heeft.

We hebben twee interessante sprekers. Dirk den Hollander (o.a. mede-ontwikkelaar van de methodiek van het Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen) en Koen Westen (verpleegkundige en schrijver) zullen beiden een presentatie houden over herstelgericht handelen voor verpleegkundige. Na de presentaties is er uiteraard ook ruimte voor het stellen van vragen.

Je kunt je aanmelden via de onderstaande button. Aanmelding is mogelijk tot 24 april 2023.

Als je je hebt aangemeld, ontvang je een link waarmee je kunt inloggen vanaf 18.45 uur; de eerste spreker zal starten om 19.00 uur. We verwachten dat we om 21.00 uur zullen afronden.

De aanvraag voor accreditatiepunten is gedaan.

Tevens willen we onder de aandacht brengen dat we op zoek zijn naar meer vrijwilligers om ons te ondersteunen bij verschillende taken, zoals het organiseren van volgende webinars, meelezen met richtlijnverzoeken, etc..
Hoe meer vrijwilligers, des te meer mogelijkheden! Mocht je interesse hebben dan kun je dat de 24e aangeven bij een van de bestuursleden, of uiteraard kun je ons ook op een ander moment benaderen.

Hopelijk zien we elkaar op 24 april!

Hartelijke groet,

namens het bestuur V&VN GGZ Verpleegkunde,

Geert Caminada
Secretaris

Aanmelden

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)