Vacature redactieraad V&VN

  • 18 januari 2021
  • Geriatrie & Gerontologie
ICT

De afdeling Geriatrie en Gerontologie is op zoek naar een verpleegkundige die namens de afdeling zitting wil nemen in de redactieraad van V&VN.

De redactieraad bestaat uit een groep verpleegkundigen, met affiniteit voor registratie in het EPD, en zijn afgevaardigd van de verschillende afdelingen/platforms binnen V&VN die werkzaam in de verschillende zorgsectoren (zoals ziekenhuissector, VVT, GGZ, VGZ).  De redactieraad komt 2 tot 3 keer per jaar bij elkaar. Verder zullen de vragen via de mail worden gesteld. Voor de bijeenkomsten is vacatiegeld en reiskosten beschikbaar.

Indien je interesse hebt dan kun je dit kenbaar maken bij Robbert Gobbens, voorzitter afdeling Geriatrie en Gerontologie, via r.gobbens@venvn.nl.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)