Oproep Geriatriedagen 2022 en aankondiging ALV 2021

  • 2 december 2021
  • Nieuwsbericht
  • Geriatrie & Gerontologie
Liefde Ouderen

De Geriatriedagen komen er weer aan op 10 & 11 februari 2022!

Inschrijving zal mogelijk worden vanaf deze maand. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op www.geriatriedagen.nl.

Daarnaast zoeken wij nog verpleegkundige bijdragen in de vorm van workshops, presentaties, symposia maar ook abstracts van lopende onderzoeken in de ouderenzorg. Dus pak deze kans en dien je werk in vóór 15 oktober aanstaande. Indien kan via www.geriatriedagen.nl/oproep-tot-programmabijdragen/. Wij zien je graag tegemoet! #geriatriedagen #V&VNG&G

SAVE THE DATE! De Algemene Ledenvergadering van de afdeling Geriatrie & Gerontologie van de V&VN zal plaats vinden op donderdag 2 december 2021 van 15:00 uur tot 17:00 uur. Dit is online via MS teams en zal starten met een interessante spreker over de ouderenzorg. Meer informatie en uitnodiging volgt binnenkort dus houd je e-mail in de gaten!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)