Geriatriedag V&VN 2023

  • 3 januari 2023
  • Nieuwsbericht
  • Geriatrie & Gerontologie
Logo G&G

Verheugd, en enthousiast zijn wij om de Geriatriedag V&VN 2023 aan te kondigen! 

De geriatrische zorg is voortdurend in beweging en ontwikkelt zich razendsnel. Om deze vakkennis te delen binnen de beroepsgroep organiseert V&VN Geriatrie en Gerontologie op 15 september 2023 haar 1e V&VN Geriatriedag in Hart van Holland te Nijkerk. 

Dé ontmoetingsplek voor leidinggevenden, verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten en verpleegkundig consulenten die op het gebied van geriatrie en ouderenzorg actief zijn.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een interessant congresprogramma, waarbij het multidisciplinaire karakter van deze doelgroepen centraal staat. Het programma zal bestaan uit plenaire lezingen en interactieve workshops/symposia. Ook is er ruimte voor wetenschappelijk onderzoek middels posters en mondelinge abstract presentaties. En voor dit laatste onderdeel doen we een beroep op jou! 

Deel jouw project, wetenschappelijk onderzoek of andere interessante ontwikkelingen op het gebied van geriatrie en ouderenzorg met collegea! Dit kun je doen door het insturen van een abstract voor een mondelinge of poster presentatie. 

Posterpresentatie
Op een laagdrempelige wijze is er tijdens de pauzes de gelegenheid om met collegae kennis en ervaring uit te wisselen bij jouw poster! 

Mondelinge presentatie
Je krijgt 10 minuten, waarvan 8 minuten spreektijd, binnen het congresprogramma om je onderzoek/project te presenteren.

Login om een abstract in te dienen

 


                                   

Meer informatie Geriatriedag V&VN 2023

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)