De afdeling Geriatrie & Gerontologie heeft drie actieve netwerken:

Netwerk verpleegkundig specialisten/verpleegkundig experts

Vier maal per jaar organiseert dit netwerk een bijeenkomst; tweemaal per jaar voor zowel verpleegkundig consulenten/experts als verpleegkundig specialisten en tweemaal per jaar enkel voor verpleegkundig specialisten (dit valt onder de afdeling V&VN VS).

Voor wie?

  1. Verpleegkundig specialisten
  2. Verpleegkundig experts (aantoonbaar werk- en denkniveau op masterniveau)
  3. Verpleegkundig consulenten

Hoe aanmelden?

Klik hier om je aan te melden met je naam, functie, locatie en e-mailadres.

Netwerk verpleeghuiszorg

Ben je als verpleegkundige werkzaam in het verpleeghuis,  dan zoeken we jou!

De zorg verandert, ook binnen de verpleeghuiszorg. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of meepraten met enthousiaste collega verpleegkundigen, word dan lid van ons netwerk.

Ons netwerk inspireert collega’s, heeft invloed op landelijk beleid en deelt kennis en ervaring. Samen staan we sterk!

Wie zijn wij:

Ons netwerk bestaat momenteel uit 20 leden maar we willen graag een groot netwerk worden van inspirerende verpleegkundigen die zich bezighouden met kwaliteit van zorg in het verpleeghuis.

Binnen ons netwerk werken wij allemaal als verpleegkundige (zowel MBO en HBO) in het verpleeghuis. We zijn betrokken bij de kwaliteitszorg in onze instelling. Onze functie in het verpleeghuis is relatief nieuw en juist daarom vinden we het belangrijk om samen op te trekken, te hoe anderen hun functie vorm geven en om op te komen voor gezamenlijke belangen.

We hebben een 'netwerk coördinatieteam'. Dit team organiseert o.a. bijeenkomsten, netwerkmiddagen met een actuele thema wat weer aansluit op de zorg.

We bieden:

Klik hier om je aan te melden met je naam, functie, locatie en e-mailadres.

Netwerk leidinggevenden

INFORMATIE VOLGT

Als deelnemer van één van deze netwerken kan jij je met collega's vanuit het gehele land richten op het verbeteren van de (organisatie) van zorg voor de kwetsbare ouderen in het ziekenhuis of verpleeghuis. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.