Inschrijving V&VN-Geriatriedag 2024 geopend

  • 13 september 2024
  • Congres/Symposium
  • Geriatrie & Gerontologie
  • Gelderland
Header Nieuwsbericht Inschrijving Geopend 16 5 24 Aangepaste Tekstpostitie COMPR
   
 
  Na het succes van de eerste V&VN-Geriatriedag in 2023 organiseert de afdeling V&VN Geriatrie & Gerontologie op vrijdag 13 september 2024 de tweede editie van de V&VN Geriatriedag in Hart van Holland, Nijkerk.

Werk jij als verpleegkundige, verzorgende of verpleegkundig specialist in de ouderenzorg? Mis de V&VN-Geriatriedag dan niet. Het zal opnieuw een dag worden boordevol inspiratie, nieuwe vakkennis en een laagdrempelige manier om te netwerken in jouw vakgebied. Ook niet-leden V&VN zijn van harte welkom.

Dien je abstract in en deel je kennis!
Ben jij betrokken bij een project, onderzoek of een andere interessante ontwikkeling binnen jouw werkveld? Dan nodigen we je van harte uit om daarover op de V&VN-Geriatriedag te vertellen.
Stuur ons een abstract voor een mondelinge presentatie. Dit kan tot en met 31 mei 2024. Kijk voor de richtlijnen en beoordelingscriteria op de congreswebsite. 

Programma en registratie met vroegboekkorting
Ga voor het programma naar de congreswebsite. Je kunt je hier ook alvast registreren. Tot 1 juni is er een vroegboekkorting.

Wanneer & waar?
Vrijdag 13 september 2024 Hart van Holland, Berencamperweg 12 3861 MC Nijkerk.

Voor wie?
De V&VN-Geriatriedag is bedoeld voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten die op het gebied van de ouderenzorg actief zijn.

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij: - Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V
en
Register Zorgprofessionals - Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register

Informatie
We houden je op de hoogte van ontwikelingen via onze communicatiekanalen zoals de nieuwsbrief, de congreswebsite en deLinkedin-pagina van de afdeling Geriatrie & Gerontologie. Vergeet ons dan ook niet te volgen!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)