Symposium netwerkzorg rondom dementie

  • 19 april 2022
  • Geriatrie & Gerontologie

Dit voorjaar organiseert DementieNet een symposium over netwerkzorg rondom dementie. Bent u nieuwsgierig hoe u netwerkzorg rondom dementie en kwetsbare ouderen een stap verder kunt brengen? Schrijf u dan nu in voor dit evenement, u bent van harte uitgenodigd om deel te nemen.

We presenteren onder andere de klinkende resultaten van het DementieNet programma. Daarnaast laven we ons aan inspirerende en inhoudelijke sprekers, verdiepende gesprekken met collega’s, een goed maal en muzikale intermezzo’s.

Het programma:

Opening en introductie, door Marieke Perry (huisarts en projectleider bij DementieNet)
DementieNet verbetert kwaliteit en samenwerking - naar duurzame netwerkzorg, door Dorien Oostra (promovenda)
Doelmatigheid van netwerkzorg rondom dementie, door Toine Remers (promovendus)
Wat is nodig voor borging van de netwerken, door Minke Nieuwboer (coördinator DementieNet), Karen de Groot (NEO Huisartsenzorg), Willemijn de Graaf (huisartsenpraktijk Berg en Dal), Fred Wolters (ZZG zorggroep) en Jo Robeerst (Alzheimer Nederland regio Nijmegen)
Parade van diverse inhoudelijke verbeteringen in de netwerken: onder andere de onderwerpen migrantenouderen, advance care planning, zorgmijders en vroegsignalering
Afsluiting en dankwoord, door Marcel Olde Rikkert (hoogleraar Klinische Geriatrie en projectleider bij DementieNet)
 

Datum: 19 april 2022

Tijdstip: 16.00-20.30 uur, inloop vanaf 15.30 uur

Locatie: Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen

Dagvoorzitter: Jeroen de Blij, De Blij trainen en acteren

Kosten: € 40,00

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar joanna.vandenbergh@radboudumc.nl. Geef daarbij uw naam, organisatie, functie en adresgegevens op (t.b.v. de factuur).

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 19 april, in de bijzondere ambiance van het concertgebouw.

Graag tot dan!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!