Nadat gebleken was dat er behoefte was aan een SIG thuishemodialyse, is deze in 2020 opgericht en enthousiast van start gegaan. Als jongste SIG zijn we nog druk bezig om ons netwerk te vergroten, hiervoor gebruiken we ook het portaal. Daarnaast zetten we ons in om het netwerk en de leden van de vereniging (V&VN, dialyse en nefrologie) actief te betrekken bij de ontwikkelingen op het gebied van thuishemodialyse.

Dit willen wij bereiken door het delen van kennis en ervaringen, het organiseren van netwerkbijeenkomsten, een bijdrage te leveren aan het dialyse en nefrologie magazine en presentaties te verzorgen tijdens de Nederlandse Nefrologiedagen (NND).

We willen in de nabije toekomst ook graag helpen bij het opstellen en onderhouden van richtlijnen (training en educatie) en participeren in de ontwikkeling van nieuwe multidisciplinaire richtlijnen.

Er is momenteel nog ruimte voor een extra kernlid, dus heb je affiniteit met thuishemodialyse of ken je iemand; meld je aan. We heten je van harte welkom!

Leden SIG Thuishemodialyse

Maak hier kennis met de leden

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)