Nierstichting Challenge 2020

  • 1 november 2019
  • Nieuwsbericht
  • Dialyse & Nefrologie

Innovatieve ideeën om de zorg voor nierpatiënten te verbeteren

Innovatieve ideeën om de zorg voor nierpatiënten te verbeteren

Zorgprofessionals die werken met patiënten met nierfalen kennen de behoeften van hun patiënten door en door. Als zorgprofessional of -afdeling heb je vanuit de dagelijkse praktijk waarschijnlijk allerlei goede, innovatieve ideeën waarmee de zorg verder verbeterd kan worden. Waardoor de patiënt meer vrijheid en autonomie krijgt, ondersteuning waar nodig en meer mogelijkheden heeft voor zelfregie.

Thema 2020: Zorg dichtbij de patiënt
Dit kunnen enerzijds projecten zijn die bijdragen aan verdere verbetering van de zorg en ondersteuning in de eigen omgeving van de patiënt en anderzijds projecten gericht op het behoud en versterken van de eigen regie van de patiënt.

Heb jij een concreet en direct toepasbaar idee voor verbetering van de zorg voor patiënten met
nierfalen? Doe dan mee met de NierstichtingChallenge! Dan kan jouw idee als verbeterproject
worden verspreid door heel Nederland. De Nierstichting biedt ondersteuning bij de verdere uitwerking van het initiatief. Dien je initiatief uiterlijk 1 november 2019 in.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.