Laatste ontwikkelingen binnen het Zinnige Zorg project Maculadegeneratie

  • 10 maart 2020
  • Diabeteszorg

Er is een aanbesteding opgesteld voor een kwalitatief onderzoek voor het Zinnige Zorg-project verdieping Maculadegeneratie “Ervaringen van patiënten en zorgverleners binnen het zorgtraject Maculadegeneratie.” De aanbesteding is een uitwerking van het in de startbijeenkomst geprioriteerde onderwerp tijdige en herhaaldelijke communicatie en voorlichting. De hypothese en deelvragen van dit onderwerp zijn in samenspraak met de klankbordgroep tot stand gekomen.

 

Deze opdracht is nu via het dynamisch aankoopsysteem (DAS) uitgezet. Gekwalificeerde onderzoekspartijen kunnen zich aanmelden en inschrijven op de onderzoeksopdracht door een offerte in te dienen.

 

Reageren op deze onderzoeksaanvraag  "Ervaringen van patiënten en zorgverleners binnen het zorgtraject Maculadegeneratie" kan t/m 30-maart 12.00.

Meer informatie over dit Zinnige Zorg-project is te lezen op onze website.

 

De offerteaanvragen zijn tot (30 maart 12.00 uur) te vinden in het Dynamisch Aankoop systeem (DAS) van het Zorginstituut.

 

Mocht u interesse hebben om de offerteaanvragen te lezen of kent u een onderzoekspartij met interesse in de offerteaanvraag , dan nodigen wij u of hen uit om u aan te melden voor DAS via de volgende link: http://bit.ly/2XgSWof  (is de algemene link naar het DAS-systeem voor het Zorginstituut)

 

Aanmelding verplicht tot niets en is kosteloos.

 

Mocht u graag meer informatie willen vernemen over ons project in het algemeen, neem gerust contact op. Inhoudelijk corresponderen over de offerteaanvragen verloopt via DAS.

 

Onderzoeken voor het Zorginstituut:

Het Zorginstituut werkt hard aan de kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid van de zorg. Hiervoor wordt een breed pallet aan taken en bezigheden uitgevoerd wat kennisintensief werk vereist. Regelmatig schakelt het Zorginstituut onderzoekspartijen in om iets uit te zoeken, ons te ondersteunen in de werkzaamheden en de resultaten te verdiepen. We doen dit via het Dynamisch Aankoop systeem (DAS).

Bent u werkzaam bij een onderzoeksbureau, universiteit of consultancybureau en heeft u interesse in de onderzoeken die het Zorginstituut uitzet. U kunt zich dan gratis en makkelijk aanmelden via het systeem: http://bit.ly/2XgSWof  (dit is de algemene link naar het DAS-systeem voor het Zorginstituut)

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)