Vacature: beleidsondersteuner (Remote-ZZP)

  • 22 mei 2024
  • Nieuwsbericht
  • Diabeteszorg

Op dit moment is V&VN Diabeteszorg op zoek naar een beleidsondersteuner. Wil je graag aan de slag als ZZP'er (eventueel naast je opleiding) en ben je maximaal 9 uur per week beschikbaar? Dan hopen wij jou te mogen verwelkomen binnen ons team!

Foto Afb Vaca
Vacature Foto Beleidsondersteuner V&VN Diabeteszorg 2024

Je functie in hoofdlijnen

Je ondersteunt het afdelingsbestuur, bestaande uit 3 bestuursleden en een assistent, in het ontwikkelen en uitvoeren van hun beleid. Zo ondersteun je bij het maken van jaarplannen en jaarverslagen. Je denkt mee op strategisch niveau. Je onderhoudt en ondersteunt de netwerken van de afdelingen, en ondersteunt in de werving van nieuwe commissieleden- en bestuursleden. Je bent aanspreekpunt voor leden en externe partijen. Je monitort projecten die lopen. Hierin werk je nauw samen met de assistente van de vereniging.

Als flexibele en daadkrachtige beleidsondersteuner heb je affiniteit met V&VN en de gezondheidszorg/diabeteszorg. Je vindt het leuk om binnen een vereniging te werken en vindt het belangrijk om de besturen die bestaan uit vrijwilligers zoveel mogelijk te ontzorgen.

Profiel en functie-eisen:

- Je hebt tenminste HBO denk- en werkniveau en affiniteit met onze beroepsgroepen

- Je kan overstijgend denken, werken en handelen.

- Je hebt ervaring met beleidswerk, beleid uitdenken, uitwerken, notities schrijven

- Je bent geïnteresseerd in het onderhouden en faciliteren van netwerken.

- Je hebt ervaring met projectmatig werken.

- Je bent je bewust van de dynamiek van het werken met vrijwilligers en stelt je dienstbaar op t.a.v. de vrijwillige afdelingsbesturen.

Verder:

- Je bent open, flexibel, in staat zelfstandig te werken en durft initiatief te nemen.

- Je bent bereid om zo nu en dan in de avonduren (digitaal) te werken.

- Je houdt van afwisselend werk en kunt snel schakelen.

- Je bent in de gelegenheid één keer per jaar aanwezig te zijn bij de beleidsdag. Wij als team beslissen samen waar deze zal plaatsvinden in het land. 

Ons aanbod

Wij bieden je een afwisselende functie aan waarin je in een klein team samenwerkt. Wij stellen eigen initiatief op prijs en worden graag door elkaar geïnspireerd. Een creatieve en vooruitstrevende visie wordt gewaardeerd. 

Je werkt vanuit huis - wij hebben geen vestigingslocatie. 

Voor maximaal 9 uur per week

Uurtarief is in overleg met de voorzitter van het bestuur. 

Meer informatie

Voor meer informatie over de procedure en heb je inhoudelijke vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Laura Fleskens, Assistent vereniging. Bereikbaar via: l.fleskens@venvn.nl

Solliciteren?

Wij ontvangen je sollicitatiebrief met CV graag via: diabeteszorg@venvn.nl en hopen je te mogen verwelkomen in ons team!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)