SugarKidsClub Ponykamp: OPROEP aan alle (kinder)diabetesverpleegkundige (i.o) (VERVULD)

  • 13 juni 2024
  • Nieuwsbericht
  • Diabeteszorg
Foto Kamp 2024

Diabetesvereniging Nederland organiseert ieder jaar een aantal kampen voor kinderen met diabetes.ย Dit doen zij in samenwerking met Ycamps.
Samen met een team van vrijwilligers maken zij een mooi programma om de kinderen een onvergetelijk kamp te bezorgen!

Om de veiligheid en zorg te waarborgen, gaat er bij ieder kamp een kinderarts (i.o.), (kinder)diabetesverpleegkundige (i.o.) en diรซtist mee. Zij vormen samen het medische team. Daarnaast gaan er opgeleide SugarKids vrijwilligers mee. Zij zijn tijdens het kamp het eerst aanspreekpunt voor de kinderen als het gaat om hun diabetes. Deze vrijwilligers doen het diabetesmanagement van een kind altijd in overleg met de diabetesverpleegkundige en/of arts, dit omdat op kamp gaan anders is dan thuis.

Het op kamp meegaan van een kinderarts en diabetesverpleegkundige is niet alleen essentieel, maar ook super leerzaam. Quote van een diabetesverpleegkundige: โ€˜๐—ผ๐—ฝ ๐Ÿญ ๐—ธ๐—ฎ๐—บ๐—ฝ ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ผ๐—น๐—ถ, ๐—ท๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ต๐—ผ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐˜€ ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—บ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ต๐—ฒ๐˜ (๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐˜€) ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑโ€™. Zeker voor zorgverleners in opleiding kan deelname van toegevoegde waarde zijn!

Op dit moment is Diabetesvereniging Nederland met ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ op zoek naar รฉรฉn (kinder)diabetesverpleegkundige (i.o.) voor ons SugarKids Ponykamp van 27 juli tot 1 augustus in Leusden.

Mocht je zelf interesse hebben om mee te gaan of ken je een collega binnen je (diabetes)netwerk die ons zou kunnen en willen ondersteunen? Stuur dan een mail naar: Marike Lenting - m.lenting@dvn.nl

Wij van V&VN Diabeteszorg helpen graag mee om te zorgen dat dit kamp door kan gaan. Wij hopen dan ook dat iemand uit ons netwerk geรซnthousiasmeerd is geraakt zich op te geven!

Klik op onderstaande link voor meer informatie: ๐—ฆ๐˜‚๐—ด๐—ฎ๐—ฟ๐—ž๐—ถ๐—ฑ๐˜€๐—–๐—น๐˜‚๐—ฏ ๐—ฃ๐—ผ๐—ป๐˜†๐—ธ๐—ฎ๐—บ๐—ฝ

Informatie SugarKidsClub Ponykamp

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)