ISPAD-review is After-ISPAD op 10 november

  • 17 september 2021
  • Nieuwsbericht
  • Diabeteszorg

Van 13 tot 15 oktober vindt de ISPAD plaats. Ook dit jaar is het congres digitaal en kunnen er veel meer Nederlandse kinderdiabetesverpleegkundigen aan deelnemen. De gebruikelijke ISPAD-review gieten we daarom voor deze keer in een ander jasje. Geen review, maar een AFTER-ISPAD.

De formule is als volgt: geef je uiterlijk op 1 oktober per diabeteszorg@venvn.nl op voor de After-ISPAD, dan ontvang je een mail met de vraag om drie specifieke lezingen wat nauwkeuriger te volgen.

Op 11 november komen we (hopelijk fysiek) allen samen om de gevolgde lezingen met elkaar uit te wisselen. Zo krijg je een gedegen overzicht van de highlights en neem je de belangrijkste informatie mee naar je eigen praktijk. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)