GEZOCHT: Bestuursleden V&VN Diabeteszorg

  • 3 juni 2022

Ben jij trots op je beroep en zou je wel een stapje verder willen gaan door op landelijk niveau de belangen van je collega’s te behartigen, mee te praten en invloed uit te oefenen? Bijvoorbeeld als het gaat om vergoedingen of de positie van de diabetesverpleegkundige in de praktijk. Wil je hier samen met ons een actieve rol in spelen? Dan zoeken wij jou!

V&VN Diabeteszorg bestaat momenteel uit een bestuur van 4 leden. Om onze rol goed te kunnen vervullen zijn wij dringend op zoek naar uitbreiding.

Wij bieden een enthousiast team gedreven collega's die zich inzetten voor onze beroepsgroepen binnen de diabeteszorg, ruime gelegenheid om je het bestuurswerk eigen te maken en vacatievergoeding. Daarnaast draagt het bestuurswerk bij aan je persoonlijke ontwikkeling: je mag mee denken op landelijk niveau, bent als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zult ervaren dat je je huidige competenties t.a.v. organiseren, belangenvertegenwoordiging en samenwerking ook op het landelijke niveau goed in kunt zetten en kunt door ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd in een rol binnen het bestuur, als bestuurslid of als voorzitter, of heb je behoefte aan meer informatie? Laat het ons weten via voorzitter.diabeteszorg@venvn.nl dan neemt Henny z.s.m. contact met je op.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)