Farmacotherapie scholing online , uitgesteld tot najaar 2021

  • 4 mei 2021
  • Nieuwsbericht
  • Diabeteszorg
Farmacotherapie

Farmacotherapie scholing

Na succesvolle scholing in januari 2021, organiseren we opnieuw dit najaar een farmacotherapie scholing voor diabetesverpleegkundigen.

Een ééndaagse online nascholing inclusief e-learning over het voorschrijven van UR-bloedglucoseregulerende medicatie.

De cursus bestaat uit het maken van een e-learning en een online cursusdag.

De e-learning bestaat uit kernzaken van farmacotherapie, (nieuwe) diabetesmedicatie, cardiovasculair risicomanagement (o.a. lipidenverlagende medicatie en antihypertensiva) en jurdische zaken. De e-learning is bestemd voor voorschrijfbevoegde diabetesverpleegkundigen (dvk’s).

Tijdens de online cursusdag wordt de casuïstiek besproken die door de deelnemers wordt ingebracht. Voor de cursusdag geldt een maximum van 25 deelnemers. Als u deelneemt aan de online cursusdag is het verplicht om, voorafgaand aan deze dag, de e-learning te voltooien. Een paar dagen voor de cursusdag ontvangt u de gegevens om de online cursusdag bij te wonen.

De e-learning kunt u ook separaat bestellen en maken.

De online cursusdag is door V&V met 5 punten en VSR met 4 punten geaccrediteerd.

De e-learning is met 4 punten geaccrediteerd door zowel V&V als VSR.

Nadat u de bevestigingsmail ontvangen heeft (kan in de spambox belanden) en ingelogd bent verschijnt hieronder een link om de e-learning te starten. 

De precieze datum wordt later bekend gemaakt

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!