2 regioscholingen

  • 18 september 2019
  • Nieuwsbericht
  • Diabeteszorg

Binnenkort vinden de regioscholingen weer plaats. De scholingscommissie van V&VN Diabeteszorg heeft een goed programma voorbereid onder het thema ‘Hypo: erop of eronder’.

Intussen is er veel verwarring ontstaan, omdat Health Investment zonder enig overleg met V&VN ook regioscholingen organiseert en daarvoor onze leden uitnodigt. Deze scholingen vinden plaats in dezelfde periode en op (bijna) dezelfde locaties. Let dus goed op dat je je opgeeft voor de scholing waar je echt naar toe wilt.

Bij de scholingen van V&VN Diabeteszorg worden ook onze netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Daar zijn een of meer bestuursleden aanwezig die je van alle ontwikkelingen in de vereniging op de hoogte kunnen houden en je kunt met je collega’s sparren over je praktijk. Praat je daar liever over de Wet BIG? Dan hoort het bestuur graag wat jij ervan vindt.

Zie voor programma en aanmelden zie de agenda

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.