V&VN Diabetes Najaarsscholing 2022

  • 8 november 2022
  • Congres/Symposium
  • Diabeteszorg
Venvn Diabeteszorg Online RGB Wit

Over V&VN
Samen sterk: V&VN is met 105.000 leden de grootste beroepsvereniging van Nederland. V&VN is er voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten.
Missie: De V&VN beroepsgroepen in staat stellen hun beroep met trots, passie en professioneel uit te oefenen.​

Over V&VN Diabeteszorg
De diabeteszorgverlener onderscheidt zich doordat zij haar handelen baseert op het ‘Beroepsdeelprofiel diabetesverpleegkundige’ en daardoor kwalitatief hoogwaardige diabeteszorg verleent. Diabeteszorg is complexe zorg, waaronder het ondersteunen van zelfmanagement van mensen met diabetes met preventie als centrale opdracht. Onze primaire taak is het delen van opgedane kennis en ontwikkelde expertise voor kwalitatief hoogwaardige zorg. Door lid te zijn van V&VN Diabeteszorg zorg je dat de afdeling sterk en groot blijft en daarmee een belangrijk aanspreekpunt is voor overheid en stakeholders in de zorg rond diabetes mellitus.

Over het V&VN Diabetes Najaarsscholing 2022
Op 8 november 2022 komt V&VN Diabeteszorg samen voor een Najaarsscholing. Binnenkort meer…

Inschrijven

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!