Het grote landelijke POH/PVK/PVH event

  • 15 juni 2021
  • Congres/Symposium
  • Diabeteszorg
Tomvanthek

Groot Landelijk Event 

In een speciaal ontworpen online omgeving nemen V&VN-PVKPOH en NVvPO je mee op een virtuele ontdekking door het POH/PVK/PVH landschap. Vanuit je plek ben je aanwezig bij tafelgesprekken tussen zorgexperts in de studio, om vervolgens tijdens je zelfgekozen 30 minutensessies met zorgprofessionals nieuwe of verdiepende kennis op te doen. Gedurende het event kun je je stem laten horen aan discussietafels, je collega’s ontmoeten in interactieve sessies of digitale informatiestands bezoeken. 

Zij nemen je graag mee in de ontwikkeling van ons vak; van verleden naar heden naar toekomst. Waar staan wij als zorgprofessionals in de huisartsenpraktijk, verpleeghuis, gehandicaptenzorg, HAP, defensie of asielzoekerszorg? Hoe staan wij in contact met de patiënt en met onszelf? Vanuit de focus op de thema’s Zorg, Innovatie en Leefstijl bieden we de gelegenheid voor het opdoen van kennis en verdieping van aanwezige kwaliteiten op professioneel en persoonlijk vlak en kijken we naar de zorg in de toekomst. 

Het event vindt plaats op 3 momenten: 22 april, 20 mei en 15 juni. 

Uitgebreide informatie over het programma, de sessies en de sprekers vind je op https://www.grootlandelijkevent.nl/nl/home.html 

22 april online start van | Groot Landelijk Event

22 april online start van Het grote Landelijke POH/PVK/PVH Event. Samen voor de beste zorg. Ga met ons mee! Door de dreiging van het COVID-virus is een ontmoeting op locatie niet mogelijk, maar dankzij ons online event kun je tóch je collega’s ontmoeten en nieuwe inzichten opdoen!

www.grootlandelijkevent.nl

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!