Casemanagement Dementie Hoe verder!

  • 14 april 2022
  • Congres/Symposium
  • M&G Dementieverpleegkundigen

Voor het eerst organiseert de vakgroep dementieverpleegkundigen van V&VN een jaarcongres van en door dementieverpleegkundigen/casemanagers dementie. We hebben het congres helaas moeten uitstellen. 

Casemanagement Dementie Hoe verder!
Locatie: Muntgebouw Utrecht, Leidseweg 90, 3531 BG Utrecht
Datum: Donderdag 14 april 2022
Kosten: € 95

De herziene zorgstandaard dementie en nationale dementiestrategie hebben vorig jaar het levenslicht gezien. Wat gaat dit betekenen voor het casemanagement dementie? Hoe gaat het vak van Dementieverpleegkundige/ casemanager dementie eruitzien? Vragen die ons bezighouden en waar we op 14 april samen het gesprek over aan willen gaan.
Tijdens dit eerste congres voor en door dementieverpleegkundigen/casemanagers dementie gaan wij de ontwikkelingen die er zijn met interessante sprekers met jullie delen.
Accreditatie voor het kwaliteitsregister V&VN en registerplein BPSW is aangevraagd.

Aanmelden kan hier 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!