WEEK VAN DE CONTINENTIE!

WEEK VAN DE CONTINENTIE! 

Doe je ook (weer) mee?

VRAAG NU DE GRATIS TOOLKIT + AANVULLING AAN VOOR EEN SUCCESVOLLE “WEEK VAN DE CONTINENTIE”

 

Wel moeten, niet kunnen. Of juist andersom. Druppels, vlekken, aandrang, pijn. Er zijn duizenden Nederlanders met (in)continentieklachten die niet de zorg krijgen die ze wel verdienen. Want er zijn heel veel middelen en manieren om klachten te verminderen of op te vangen, en dat begint natuurlijk allemaal met een bezoek aan een zorgprofessional.

Elke eerste hele week van oktober

Om mensen sneller de stap naar de zorgprofessional te laten maken is er de Week van de Continentie. Dit initiatief van CV&V en hoofdsponsor Hollister en sponsor Hoogland Medical wil het taboe op plas- en poep en druppelklachten doorbreken en (in)continentieproblemen bespreekbaar maken. Doen jij en je zorginstelling ook mee?

Wij doen er van onze kant in ieder geval alles aan om het je leuk en makkelijk mogelijk te maken. Bijvoorbeeld met diverse communicatiemiddelen die de aandacht trekken en informatie geven. Sinds vorige jaar is er de Toolkit. In deze stevige doos vind je flyers, een flyerdisplay, een vlaggenslinger, ansichtkaarten en voorbeeldposters. Veel van die middelen bieden we ook digitaal aan.

Na de week kan alles weer mooi terug de doos in tot volgend jaar. En natuurlijk blijven er ook middelen digitaal beschikbaar om zelf te downloaden en te (laten) printen. Voor leden van CV&V zijn deze middelen helemaal gratis

Vraag de Toolkit of de nieuwe aanvullingen aan via secretaris.continentie@venvn.nl 

Knipsel

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)