WEEK VAN DE CONTINENTIE! 3 tot en met 7 oktober 2022

Knipsel

WEEK VAN DE CONTINENTIE! 3 tot en met 7 oktober 2022

Doe je ook (weer) mee?

VRAAG NU DE GRATIS TOOLKIT AAN VOOR EEN SUCCESVOLLE “WEEK VAN DE CONTINENTIE”

 

Wel moeten, niet kunnen. Of juist andersom. Druppels, vlekken, aandrang, pijn. Er zijn duizenden Nederlanders met (in)continentieklachten die niet de zorg krijgen die ze wel verdienen. Want er zijn heel veel middelen en manieren om klachten te verminderen of op te vangen, en dat begint natuurlijk allemaal met een bezoek aan een zorgprofessional.

Elke eerste hele week van oktober

Om mensen sneller de stap naar de zorgprofessional te laten maken is er de Week van de Continentie. Dit initiatief van CV&V en hoofdsponsor Hollister wil het taboe op plas- en poep en druppelklachten doorbreken en (in)continentieproblemen bespreekbaar maken. Dit jaar is dat van 3 tot en met 7 oktober. Doen jij en je zorginstelling ook mee?

Dit jaar nieuw: de fysieke Toolkit

Wij doen er van onze kant in ieder geval alles aan om het je leuk en makkelijk mogelijk te maken. Bijvoorbeeld met diverse communicatiemiddelen die de aandacht trekken en informatie geven. Vorige jaren boden we veel van die middelen digitaal aan. Op jullie verzoek hebben we ze nu ook kant-en-klaar fysiek voor je beschikbaar gemaakt.

We introduceren dit jaar dan ook de nieuwe Toolkit. In deze stevige doos vind je flyers, een flyerdisplay, een vlaggenslinger, ansichtkaarten en voorbeeldposters. Na de week kan alles weer mooi terug de doos in tot volgend jaar. En natuurlijk blijven er ook middelen digitaal beschikbaar om zelf te downloaden en te (laten) printen. Voor leden van CV&V zijn deze middelen helemaal gratis

Vraag de Toolkit aan via secretaris.continentie@venvn.nl of vraag ernaar bij je Hollister-contactpersoon.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!