Opleidingen CV&V en V&VN

De CV&V biedt dit jaar de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Als tegenprestatie wordt na het behalen van de opleiding verwacht dat je een actieve rol binnen de CV&V aan neemt bv. door deel te nemen aan een werkgroep of aan te sluiten bij een project.

We bieden 1x de UCS opleiding aan. Wij betalen de helft van de opleiding.
We bieden 1x de continentie opleiding aan. Wij betalen de helft van de opleiding.

Aanmelden niet meer mogelijk inschrijfperiode is voorbij.

Heb je interesse neem contact op met de voorzitter voorzitter.continentie@venvn.nl

 

VOLG DE OPLEIDING UCS 2020-2021

Wil je kwalitatief hoogwaardige zorg verlenen aan patiënten binnen de werkterreinen urologie-, continentie- en stomazorg? De opleiding UCS-verpleegkundige van HAN VDO leidt je op tot verpleegkundige met een specialisatie op UCS-gebied en richt zich op klinisch redeneren, interventies, kwaliteitsverbetering en professionalisering.

Lees meer

Antonius academie: Opleiding tot continentieverpleegkundige.

Aan het eind van de opleiding kun je als continentie verpleegkundige, met kennis van zaken, functioneren binnen de zorg voor continentie patiënten. Zowel binnen gezondheidszorginstellingen (huisartsenpraktijk, polikliniek, klinische setting, thuiszorg als ook in het bedrijfsleven).

Lees meer

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.