Witboek 2022

  • 15 juni 2022
  • Continentie Verpleegkundigen & Verzorgenden

Beste collega’s, decanen, bestuurders en andere belangstellenden,

 

Vandaag overhandigde ik, samen met Hanny Siemens, het eerste exemplaar van het Witboek 2022 aan Wieke Paulusma, Kamerlid voor D’66 en één van de twee verpleegkundigen in de Tweede Kamer. En hoe mooi is het om samen met Els Borst op een foto te staan, immers haar betekenis voor onze beroepsgroep was groot.

 

De digitale versie van het Witboek is te downloaden via mijn website: 

https://lnkd.in/gz-i5fY8 

 Wanneer je een gedrukt exemplaar wenst (€20, uitsluitend print- en verzendkosten), mail me dan je adresgegevens (ameliens@casema.nl).

 

Collega’s, decanen en andere belangstellenden, download het Witboek. Als samenleving hebben we een opdracht om de mooie kanten van het vak te promoten. Een goed imago vergroot de aantrekkingskracht van de zorgberoepen voor jonge mensen die staan voor een beroepskeuze en dat is nodig voor een toekomstbestendige gezondheidszorg.

 

Groeten Aart Eliens

Witboek Wieke

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!