Voorstel Vrijdag Simon Kwekkeboom

  • 7 juli 2023
  • Nieuwsbericht
  • Academie
  • Continentie Verpleegkundigen & Verzorgenden

Voorstellen:

Namens de symposiumcommissie mag ik de aftrap geven.

Mijn naam is Simon Kwekkeboom en ik ben 56 jaar. Getrouwd met Miriam en we hebben een zoon Gavin.

De volgende opleidingen heb ik gevolgd en afgerond:

  • Ziekenverzorgende in Der Boede Koudekerke
  • A-verpleegkundige Zorgsaam Terneuzen
  • Operatie assistent chirurgie Zorgsaam Terneuzen
  • Specialisatie operatie assistent KNO en Oogheelkunde Admiraal de Ruijterziekenhuis Goes

Vanuit mijn specialisatie kwam ik in contact met verschillende accountmanagers uit het bedrijfsleven. Van één van hen kreeg ik een aanbieding om een overstap te maken naar de Sales. Zo ben ik begonnen bij Lameris vervolgens Kimberly-Clark Depend, Abena Healthcare en nu ben ik werkzaam bij Mediq als Zorgdeskundige Continentiezorg en Urologie.
Inmiddels ben ik 23 jaar werkzaam in de Continentiezorg.

Als extra specialisatie heb ik de opleiding voor Continentieverpleegkundige gevolgd en afgerond. Zo kwam ik in contact met Kristie en Thessa CV&V bestuur. Men was opzoek naar iemand die de symposiumcommissie wilde versterken ik heb mij direct aangemeld. Dat is inmiddels al weer 3 jaar geleden.

In de functie van voorzitter symposiumcommissie mag ik een zeer leuke groep van 5 verpleegkundige (commissieleden) ondersteunen  bij het organiseren van het jaarlijks symposium.
Het is elk jaar weer een leuke uitdaging om iets nieuws te organiseren voor de Continentieverpleegkundige en verzorgende in Nederland.
Voor 2024 gaan we weer een mooi symposium organiseren.

 

 

Simon

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)