Voorstel Vrijdag Marloes van Berkel

  • 5 september 2023
  • Nieuwsbericht
  • Academie
  • Continentie Verpleegkundigen & Verzorgenden

En toen was het mijn beurt, Marloes wil jij jezelf voorstellen?

Ja hoor dat wil ik wel;

Ik ben Marloes van Berkel en woon samen met mijn man, zoon en hond in het centrum van Nijmegen.

Nijmegen is ook de stad waar ik mijn opleiding voor Verpleegkundige heb gevolgd. Na deze opleiding was ik nog niet uitgeleerd en heb de opleiding Office management gedaan. Nadat ik een aantal jaren in de ouderen- en verstandelijk gehandicapten zorg gewerkt had, ben ik in 2004  gaan werken bij  Paul Hartmann, als verpleegkundige/productspecialist.

 Een kantoorbaan was wel even wennen, maar de regelmaat beviel mij toch best goed. Omdat ik meer wilde weten over Continentiezorg, ben ik in 2016 de  Continentie verpleegkundige opleiding in het Antonius ziekenhuis gaan doen. Hierdoor kreeg ik nog meer inzicht en kennis van alle facetten rondom Continentie zorg. Na deze opleiding ben ik in 2016 geswitcht van werkgever en ben ik gaan werken bij Hulpmiddelbezorgd/CB Healthcare in Culemborg. Hier heb ik samen met collega’s een mooie afdeling opgebouwd waarin ik mijn kennis goed kwijt kan. In 2019 ben ik gestart met de UCS opleiding aan de HAN in Nijmegen. Ik dacht dat ik al best veel wist, maar deze opleiding heeft mij nog meer kennis en verdieping gegeven in dit mooie vakgebied.

Deze opleiding heb ik samen met de bestuursleden Nicole en Kristie gevolgd. Zij hebben mij geïntroduceerd bij de symposium commissie waar ik nu al weer 2 jaar actief in van ben. Vanuit deze commissie leer je veel nieuwe mensen kennen en ben je samen jaarlijks verantwoordelijk voor een leuk en leerzaam symposium voor alle leden van de CV&V. Ik doe dit met veel plezier en blijf zeker nog even actief in de commissie!

Marloes Van Berkel

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)