Voorstel Vrijdag Lonneke

  • 30 november 2023
  • Nieuwsbericht
  • Academie
  • Continentie Verpleegkundigen & Verzorgenden

Ik ben Lonneke Hofstede 43 jaar en woon samen met mijn man Oscar. Wij zijn een samengesteld gezin en hebben samen 3 kinderen. Ik woon in Lekkerkerk en werk in het IJsselland Ziekenhuis op de polikliniek Urologie. Ik werk voor 16 uur als continentie verpleegkundige en voor 16 uur als verpleegkundige polikliniek.

Ik heb afgelopen jaar de opleiding Continentie verpleegkundige gedaan en in november jl. heb ik mijn diploma gekregen. Tijdens de opleiding kwam de vraag of er iemand het leuk vond om mee te helpen hij het organiseren van het symposium van de V&VN. Ik heb mij toen hier voor aangemeld.

Het werk op de polikliniek is erg afwisselend voor mij zo assisteer je het ene moment de urologen bij onderzoeken of bij kleine ingrepen en zo voor ik mijn eigen spreekuur met UDO, patiƫnten infomeren over opvangmateriaal, zelfkatheterisatie en uitleg over verblijfkatheters.

Ik zou me graag in de toekomst verder gaan verdiepen in de katheter management en het zelfkatheterisatie.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)