Voorstel Vrijdag Janine

  • 4 januari 2024
  • Nieuwsbericht
  • Academie
  • Continentie Verpleegkundigen & Verzorgenden

Ik ben Janine Kelder 38 jaar en woonachtig in Drenthe om precies te zijn in Hoogeveen. Ik ben geboren en getogen in Meppel en destijds verhuisd met mijn partner naar Hoogeveen. Inmiddels woon ik alleen in Hoogeveen en heb ik 2 katten Ted en Chloe.

Werken doe ik momenteel voor een medisch speciaalzaak. Hierbij vervul ik de rol van productspecialist en bezoek ik zorginstellingen. In 2022 heb ik de opleiding tot UCS Verpleegkundige afgerond aan de HAN te Nijmegen. Het was een pittige studie naast mijn  fulltime baan.

Om mijn specialisatie te behouden en up to date te blijven sluit ik aan het bij RIF (Regionaal Incontinentie Forum) te Amersfoort. Ook loop ik 1x per 2 maanden een dienst mee met de poli Urologie bij het Isala ziekenhuis te Zwolle of Meppel. Hier mag ik dan de gehele dag katheteriseren of alleen maar spreek uur draaien op de continentie poli. En ik bezoek namens mijn werk ook cliënten en of patiënten met katheter problematiek en of problemen met het continentie materiaal. Ook geef ik les aan beginnende verpleegkundigen van het ROC te Apeldoorn en geef ik product les aan de HAN te Nijmegen dit vind ik leuk om te doen.

Vanuit mijn expertise ben ik ook stage begeleider voor bepaalde klanten die geen continentie verpleegkundige in opleiding hebben binnen hun organisatie die begeleid ik gedurende hun opleiding

Wat doe ik voor de CV&V de website en de nieuwsbrief. Mochten jullie leuke suggesties hebben dan hoor ik het graag. Jullie kunnen dan mailen naar: voorzitter.continentie@venvn.nl

Mediq Portret 1587

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)